Grad i okolica

Terenska provjera za projekt tematskih staza – Gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić primio Povjerenstvo

Jučer je obavljena terenska provjera prijavljenih potencijalnih sudionika projekta tematske turističke ceste doline Neretve s područja grada Ploča. Povjerenstvo za pripremu prijedloga za proglašenje tematskih turističkih cesta Dubrovačko-neretvanske županije, u svom je uredu primio gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić. Sastanku su nazočili i Izvor Škubonja, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Ploča, Ante Štrbić, Turistička zajednica Grada Ploča, Tomislava Bule-Radaljac, LAG Neretva.


Podsjetimo, projekt tematske turističke staze obuhvaća izradu zajedničke publikacije s jedinstvenim vizualnim identitetom, web stranicu i postavljanje smeđe turističke signalizacije na terenu. Turistički subjekti, od kojih je većina jučer zadovoljavala kriterije provjere, bit će bez ikakvih vlastitih troškova uključeni u sveobuhvatni projekt promidžbe svojih aktivnosti i turističke ponude. Značilo bi to da će svi naši subjekti koji nude turističku-autohtonu ponudu u svojim objektima, biti dijelom jedinstvene publikacije unutar koje će se nalaziti njihova ponuda rekreacijsko-izletničkih, kulturnih, ugostiteljskih i smještajnih sadržaja.

Odaziv privatnih sudionika s područja grada Ploča na prijavu za projekt bio je iznimno velik, što je pohvalilo i samo Povjerenstvo, koje je stanjem na terenu po završetku provjere bilo zadovoljno.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi