Ostalo

TECHNOTICA X-MASS EDITION @ Baćinski Dom, Ploče/Baćina

Technotica nastavlja svoju priču i ovaj put dolazi u Božićnom izdanju, u Baćinski dom u Pločama da vas daruje predivnom glazbom i atmosferom koju ćemo vam prirediti. Da sve bude zanimljivije pozvali smo u goste malu nogometnu momčad Dj-a, (5+1) a među njima i dva veterana, jedan od njih je Pero Fullhouse, ime koje je sigurno već poznato mnogima, samo ćemo spomenuti da nije njega scena nebi bila ovakva kakvom je poznajemo.

Drugi je Zorro, isto stari techno mačak koji je na sceni preko 15ak godina, drugi igrači su Vex i Jumper koji su postali stalni rezidenti Technotice i ovo bez njih nebi bilo isto, a tu je još Jolly Joke i Galinac Galinac rezidenti projekta i krivci za sve!

Želimo vam ugodne i sretne Blagdane!


Start: 22:00
Ulaznica: 20,00kn prije 00:00h, 30,00kn poslije.

Line up:

PERO FULLHOUSE – Omegaritam, Solin
https://www.facebook.com/pero.fullhouse

ZORRO – Omegaritam, Šibenik
https://www.facebook.com/zoran.radin

JOLLY JOKE – HS/Technotica, Ploče
https://www.facebook.com/jolly.joke

GALINAC GALINAC – TP/Technotica, Brela
https://www.facebook.com/davor.mlinarevicgalinac

VEX – Nightlife, Drvenik
https://www.facebook.com/vexvedran

JUMPER – Hard Sintetic, Ploče
https://www.facebook.com/josip.sunjic

Pero FullHouse Bio:

Pero FullHouse jedan je od najpoznatijih hrvatskih klupskih dja i promotora elektroničke plesne glazbe na ovim područjima. Sudjelovao je u oblikovanju dalmatinske i hrvatske clubbing scene sredinom devedesetih.
Opčinjen i inspiriran minimalističkim Detroit zvukom s kojim je započeo karijeru početkom ’90.ih , danas je njegov set evoluirao u egzotičnu kombinaciju housea, techna, minimala i naravno, uvijek prisutnog detroitskog zvuka. U svojoj 15 godišnjoj karijeri svirao je skoro u svakom klubu na području bivše države, te je imao značajne izlete u poznatije europske klubove i festivale.
Ako se uspješnost nekog dj-a mjeri brojem bukinga, nastupima na značajnim festivalima ili pak medijskom popraćenošću, onda je Pero FH zasigurno jedan od najuspješnijih domaćih dj-a. S više od 1000 nasupa u regiji i šire, jedini je hrvatski dj koji je službeno nastupio na prestižnim festivalima poput Love Parade (1999. najveći LP ikad), Techno Parade (Paris, ’98. & ’99.), jubilarnom desetom Mayday-u (10in01) te Kozzmozz-u (2001.).
Dugogodišnji je rezidentni dj primoštenske Aurore (1999. – 2005.) koju je upravo sa svojim partijima Pero ucrtao na svjetsku clubbing kartu.
Pero je izdao 3 službena cd mix-a.
Njegov cd mix Pero FullHouse – live @ Aurora (Dallas Records) iz 2002. prvi je službeno izdani cd mix tog žanra u Hrvatskoj. Dvije godine kasnije izdao je Teclectic mix (Dallas Records) koji ga je potvrdio kao neumornog promotora elektroničke glazbe u regiji. U ljeto 2008. izdao je cd miks Muzika Na Struju za Aquarius Records kojim promovira domaće dje i producente, povodom 2. godišnjice portala www.muzikanastruju.com .

Recentni nastupi, puni energije, u kojima Pero spaja stariji sa novim techno zvukom, potvrđuju da Pero ima još puno toga za reći.

Zorro Bio:

Karijeru DJ-a započinjem 1999.g. pod umjetničkim imenom Zorro. A godinu dana poslije moju kvalitetu prepoznaje Pero Fullhouse te me poziva da sviram pod okriljem Omegaritma.

Tako sam imao priliku nastupati pred prepunim auditorijima svih boljih dalmatinskih klubova: Midnight, Aurora, Night, F1, Stella, Popaj, Discovery, Masters, Tribu, Nautilus, Lazareti, Barbarella, Aqua, Gotham, Desperados, Opium, Mirakul, Kulušić, Otv. Nastupao sam i u BIH: Labirint-Sarajevo, Piramida-Čapljina, Heineken-Mostar bok uz bok sa najvećim svjetskim DJ-ima.

Izdvajam samo neke: Laurent Garnier, Carl Cox, Jeff Mills, Kevin Sounderson, Umek, Valentino Kanzyani, Deetron, Oxia, Jack De Marseille, Claude Young, Bryan Zentz, Tim Taylor, Funk Dvoid, Billy Nasty, Terry Francis, Inigo Kennedy, Jean Marie Konne, Sonic, Mijk Van Dijk, Andy Slate, Marusha, Rolando, Axel Karakasis itd…

Pred kraj prošle godine bivam pozvan na Bali (Indonezija) gdje sam dobio priliku da sviram u nekima od najpoznatijih klubova: The Stones, Klapa, VIP, Sky Garden, 66, Laura White Stone Caffe, Bedroom. Te sam u nekima od njih stekao i rezidentni status dok sam boravio dolje a bio sam 4 mjeseca.

RAVE ON!

Na party-u će se moći kupiti ulaznice po cijeni od 100 kn za NEW YEAR’S RAVE with STEVE MULDER @ Jungla, Split https://www.facebook.com/events/564019050341952/?fref=ts

 

xmas