Grad i okolica

Studenti iz Dubrovnika posjetili Poduzetnički inkubator Ploče

U sklopu provedbe terenske nastave, studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilište u Dubrovniku, u petak 23. ožujka posjetili su 𝐏𝐨𝐝𝐮𝐳𝐞𝐭𝐧𝐢čki inkubator Ploče. 

Tom prilikom djelatnice Centra za poduzetništvo studentima su prezentirale ulogu poduzetničkih potpornih institucija, usluge i alate 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐳𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐳𝐞𝐭𝐧𝐢š𝐭𝐯𝐨 𝐃𝐍Ž te mogućnost inkubacije, subvencije i poslovne usluge poduzetničkih inkubatora.

Ulazak i život u svijetu poduzetništva studentima su prezentirali stanari Poduzetničkog inklubatora Ploče, Radmila Lazarova Delev, vl. obrta Mila Drogerie te Ivan Jelčić, osnivač tvrtke Okusi Neretve.


Cilj posjeta je daljnji razvoj poduzetničke kulture i svijesti kod studenta, poticanje poduzetničkog promišljanja i stvaranje novih poduzetničkih ideja.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi