Ostalo

Stilska inspiracija: Mate Rončević

Ovaj i prošli tjedan, zbog menswear tjedana mode u Londonu, Milanu te Parizu, u modi se sve vrti oko muškaraca. Zato smo i mi za promjenu u našoj rubrici Stilska Inspiracija uvrstili jednoga odlično odjevenog pripadnika muškog roda!

Radi se o jednom od našim najpoznatijih PR stručnjaka- Mati Rončeviću iz agencije PRiredba. Simpatični Mate dobro je poznato lice na hrvatskoj medijskoj sceni, nezaobilazan na brojnim stylish događajima koje organizira. Iako megauspješan kao PR-ovac, ako ikada poželi promijeniti zanimanje, sigurni smo da bi bio jednako uspješan i kao stilist.

Naime, posjeduje odličan smisao za miješanje boja, uzoraka i silueta. Vidi se to u njegovim svakodnevnim stylinzima, koje redovito dokumentira na svojem Instagram profilu. Mate se ne boji igrati s modom, isprobavati razne stilove – jedan je dan elegantan u total white outfitu, drugi dan cool u jeans na jeans looku inspiriranim Dolly Parton , a treći u divnom color blocku crvene i bež nijansi. Outfite često nadopuni kulerskim modnim dodacima poput šilterice ili filcanog šešira.


Podjednaki je fan odijela, u njegovoj interpretaciji uvijek ležernih i sparenih s tenisicama ili chunky čizmama, kao i streetwear komada poput bomberica ili hoodica. Ekstravagantniji komadi koji bi možda na nekome drugom, kombinirani na drugačiji način, bili „too much“- poput leopard sakoa, ili prugastog odijela s kratkim hlačama, na Mati izgledaju upravo genijalno! Ako ste i vi oduševljeni Matinim stilom, jednako kao što smo i mi, svakako u nastavku checkirajte naš izbor njegovih najupečatljivijih stylinga!

Piše: J.R. / elle.hr