Ostalo

Srednja škola u Pločama se odlično prilagodila u novonastaloj situaciji

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića provodi vrijeme nastave na daljinu sukladno svim uputama Državnih institucija i na korist našim učenicima, našoj budućnosti i Domovini. Prvi tjedan smo prionuli radu na svim, u tom trenutku raspoliživim komunikacijskim kanalima i načinima kako bismo osigurali što bolju i kvalitetniju nastavu našim učenicima.

Nastavnici i ostalo osoblje Škole su svatko u djelokrugu svoga posla dali sve od sebe kako bi se proces tijeka nastave nastavio na daljinu i nastavna godina uredno privodila kraju. Uz sve poteškoće i strepnju koja nam lebdi nad glavama, mogu konstatirati da smo vrlo uspješni i zadovoljni. Svi smo ozbiljno i odgovorno shvatili situaciju u kojoj smo se našli, ponašamo se po pravilima i uputama struke, ali i uvodimo inovacije u naš sustav, u naše obrazovanje.

Kuhari, konobari, tehničari za računalstvo, hotelijersko-turistički tehničari, elektroničari-mehaničari i gimnazijalci će biti mogućnosti odabira pri upisu u sljedeću školsku godinu. Ovo je vrijeme pripreme našim budućim učenicima pa neka dobro razmisle i odluče što bi htjeli raditi u budućnosti i na korist zajednici.
Sukladno trenutku i izazovima struke naši nastavnici su projektirali i napravili vizire po mjeri obima glave.


Viziri su rađeni na 3D printeru u različitim bojama. Uspješan Treći tjedan nastave na daljinu je iza nas, a Veliki tjedan dolazi. Pripremimo se za naš najveći blagdan Uskrs i nadajmo se brzom povratku u školske klupe.

Ravnateljica: Ina Žderić, prof.
Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića u Pločama