Grad i okolica

U sklopu Dječjeg tjedna, pločanski predškolci posjetili naše najstarije sugrađane

Ako niste znali, ovaj tjedan je Dječji tjedan u Hrvatskoj koji ove godine traje od ponedjeljka 2. listopada do nedjelje 8. listopada.

Pod motom „Ljubav djeci prije svega“ Savez DND-u suradnji s DND u gradovima i općinama već više od trideset godina prvi puni tjedan u listopadu organizira niz akcija i aktivnosti za djecu i s djecom nastoji skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Dječji tjedan započinje „Međunarodnim danom djeteta“ (ponedjeljak – prvi dan u Dječjem tjednu).

Tako su i naši vrtićani iz Dječjeg vrtića Ploče u sklopu Dječjeg tjedna posjetili Obiteljski dom za starije i nemoćne u Pločama.


– Drago nam je bilo ugostiti tetu Ljilju i tetu Nadu, te naše drage predškolce iz Dječjeg vrtića Ploče u našem Obiteljskom domu, divno je bilo vidjeti susret različitih generacija, a najviše nas veseli koliko su djeca oduševljena posjetom – poručili su djelatnici Doma.

Zaista hvalevrijedna akcija!

Foto: Obiteljski dom za starije, nemoćne i bolesne Ploče/facebook

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi