Ostalo

SIZIFOV POSAO Nemojte još prati automobile ni prozore

Nakon još jedne tople noći, vikend će biti nešto svježiji. Na Jadranu će puhati i bura, povremeno i jaka, a vjetrovito će danas biti i na kopnu.

HRT-ov meteorolog Zoran Vakula najavio je da će idućih dana pasti i malo kiše, no ona će često biti pomiješana s pustinjskim pijeskom, piše jutarnji.hr. Takva se kiša posebno očekuje danas i u nedjelju, no u unutrašnjosti zemlje ne bi trebala biti obilna.

Suho ali oblačno bit će na južnom dijelu Jadrana. Uz more se očekuju temperature zraka od 21 do 25 stupnjeva, dok će u unutrašnjosti jutra biti svježija, no dnevna temperatura i do 28 stupnjeva. U subotu će biti nešto mirnije, no uz svježija jutra, a kiša će biti moguća još ponegdje na Jadranu, a povremeno i u unutrašnjosti, posebice u gorju. Od nedjelje se ponovno očekuje rast temperatura, javlja HRT-ov meteorolog Zoran Vakula.


Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi