Ostalo

Seksi Gelato Sisters i Neda Parmać će zapjevati zajedno na Splitskom festivalu

neda i sanja parmać

Gelato Sisters s novom pjesmom ‘Haljine ljetne, kratke‘ nastupit će na Splitskom festivalu. Seksi djevojkama iz benda pridružit će se Neda Parmać. Članica Gelato Sistersa je i njezina sestra Sanja Parmać. Neda se veseli nastupu sa sestrom i druženju s djevojkama iz benda.
– Seka i ja smo već nastupile na Splitskom festivalu zajedno, tako da mi to nije ništa novo – kazala je Neda za portal Scena.hr. Pjevačici se sviđa njihova pjesma jer je vesela i ljetna.

Kratke haljine, majčinstvo i Zid
– A volim i kratke ljetne haljine. To je jedan od glavnih razloga zašto volim ljeto – naglasila je Neda. Sigurna je da će njihova pjesma pronaći svoju publiku jer ima zaraznu melodiju. Neda će dio ljeta provesti radno, a dio na odmoru s obitelji. Pjevačica je u listopadu 2013. godine postala majka.
– Otkad sam majka spoznala sam sebe. Naučila sam se strpljenju i počela sam uživati u životu – otkrila je Neda. Iako uživa u majčinstvu, još ne razmišlja o drugom djetetu. Neda je nedavno objavila i novu pjesmu ‘Zid’.

– Reakcije bližnjih, kolega i prijatelja su odlične, ali mi se čini kao da pjesma nije došla do velikog dijela publike. Vrijeme će pokazati. Danas smo navikli na jednokratne pjesme koje brzo buknu, ali brzo i nestaju. Moja nadanja su da je ‘Zid’ pjesma koja polako raste, ali ostaje – iskreno je rekla simpatična pjevačica.


Tekst: www.scena.hr
Foto: Neda Parmać priv. album