Grad i okolica

Ruši se Sidro, legendarno zagrebačko okupljalište Pločana: ‘Došli su jutros bez najave’

Brodić na Savi blizu okretišta tramvaja na savskom mostu, od danas više neće postojati. Naime, jutros je počelo rušenje ovog legendarnog mjesta, gdje su mnogima završavali (ili počinjali) najbolji izlasci, prenosi Večernji list.

Jedan od članova upravnog odbora Sidra Ivan Stojanović rekao nam je: “Odlučili su da je to ruglo grada i da treba srušiti. Došli su u osam ujutro bez najave, bez papira, bez prava na žalbu. Imali smo jedan sat za iseliti. Nismo to očekivali i mislili smo da će se to dogoditi možda na proljeće, a ne sad iz čista mira. Trebali smo imati oproštajnu feštu, a sad se nismo stigli ni propisno oprostiti.”


Ispod objave u kratkom roku skupilo se mnogo komentara, svi odreda ljuti i tužni jer se zatvara njihovo omiljeno mjesto za izlazak i druženje.

“Ode dio nase ludosti i mladosti”, “Neee! Tu smo najbolja studentska jutra proveli…kakva šteta za buduće generacije..”, “Vrijeme je da se krene” se više nikad neće slušati isto :(“, samo su neki od komentara, a u posljednjem se spominje pjesma Majki koja je uvijek svirala kada bi zatvarali Sidro. Iz Sidra su napisali kako će se službeno obratiti: “Vise informacija o razlozima nakon što el hefe stole da službenu izjavu.”

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi