Ostalo

RPP ima novu web stranicu i streaming

Dragi naši slušatelji. Nakon osam mjeseci “mraka”, nova internet stranica Radio postaje Ploče ugledala je svjetlo dana. Na novom portalu instaliran je najmoderniji streaming koji se jednostavno pokreće, dovoljan je samo jedan klik na “SLUŠAJTE ONLINE”. Novi streaming puno je napredniji od starog i u istom trenutku može primiti puno više spajanja nego prije što bi trebalo eliminirati nekadašnja “pucanja” streaminga.

Osim našeg etera, od sada ćemo Vas o pojedinim stvarima informirati i preko naše nove internet stranice. Također, novi portal nam služi i za kontakt s Vama i s našim poslovnim partnerima. S novim portalom i streamingom Radio postaju Ploče donosimo u stanove mnogih naših sugrađana koji su raseljeni po svijetu, od Europe, Amerike do Australije i Novog Zelanda.

Želimo Vam ugodno “surfanje” našom internet stranicom, ako slučajno primijetite neku grešku u radu portala ili streaminga molimo Vas javite nam na webmaster@radioploce.hr


Najnoviji web dizajn, prepoznatljivi simboli, pažljivo odabrane boje, ideja i kreacija pločanske su tvrtke Reset koju vode autori neslužbene stranice grada Ploča. Hvala im!

Slušamo se i čitamo!