Grad i okolica

REFERENDUMSKA INICIJATIVA: Obavijest o početku prikupljanja potpisa

Referendumska inicijativa “Dosta je stožerokacije” i “Odlučujemo zajedno” počela je s prikupljanjem potpisa.


U Pločama se navedene inicijative mogu potpisati od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 -11 sati kraj pijace kao i u Marines pub-u kroz cijeli dan.

Prvim pitanjem traži se da se u čl. 17 st 1. Ustava RH uvrsti epidemija čime se za ograničavanje prava i sloboda zajamčenih Ustavom biti nužna dvotrećinska većina u Hrvatskom saboru.

Drugim pitanjem se traži da se iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolestiizbaci stožer kao tijelo koje može odlučivati o mjerama koje ograničavaju prava i slobode.

“Dragi ljudi, ovo sada je vrijeme u kojem ćemo obnoviti našu slobodu, demokratske procese , sačuvati naše obitelji i zaštititi našu djecu.
Referendum je zadnji legitimni i demokratski način odbijanja nametanja obveznog cijepljenje i napada na nas i našu djecu.

Pridružite se jer ovo je opći pokret za nadu, za slobodu, za naše obitelji!
Dođi, potpiši i podrži našu zajedničku borbu za slobodu izbora!

Ukoliko ima zainteresiranih volontera koji žele pomoći u prikupljanju potpisa javite se na br. mob.: 092/3195488, 099/5762451, 098/429415” – stoji u priopćenju.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi