Grad i okolica

“Ravnopravno roditeljstvo -MOJ TATA JE IN ” Udruzi Radost odobrena sredstva za novi projekt

Udruga Radost je prijavila projekt “Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN” na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju za provedbu projekata usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.


Udruzi je odobren iznos od 75.000 kuna.

Cilj projekta je podrška odgovornom roditeljstvu uz poticanje očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu.

Projekt će se početi provoditi u rujnu, a partneri su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče uz uvijek dobrodošlu podršku Grada Ploča.

Sukladno Odluci o raspodjeli financijskih sredstava za projekte udruga usmjerenih podršci roditeljstvu u 2022. godini odobrena su sredstva u iznosu od 5.090.926,75 kn te će se navedenim iznosom osigurati financijska potpora za 72 projekta Udruga civilnog društva.

Danas je državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, dr. med. svečano uručila ugovore.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi