Ostalo

Proslavimo danas prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće!

Širom Hrvatske, ali i dijaspore proslavit ćemo prvi Dan zajedništva, ponosa i sreće!

Prisjetimo se, 16. srpnja 2018. godine Hrvatska je bila jedna od najponosnijih i najsretnijih zemalja na svijetu, kada je organiziran jedinstven, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu, a koji se narednih dana nastavio u drugim gradovima.

Dan zajedništva, ponosa i sreće dan je kojim obilježavamo obljetnicu tog velikog slavlja, a koji bi nakon ovogodišnjeg obilježavanja trebao posati tradicionalan. Incijativa za njegovo obilježavanje krenula je od izbornika Zlatka Dalića i producenta agencije Organizatori bez granica, Aleksandra Kovačevića, i to iz Grada heroja – Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije, a uz Vukovar, u utorak 16. srpnja, proslava Dana zajedništva, ponosa i sreće održat će se i u Iloku, Đakovu, Nijemcima, Bjelovaru, Sinju, Ogulinu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru, Pločama i brojnim drugim gradovima.


Turistička zajednica Grada Ploča i organizatori turnira „Ko to more platit“ Vas pozivaju da date svoj doprinos obilježavnaju Dana zajedništva, ponosa i sreće oblačenjem kockastih dresova u utorak, 16. srpnja te dolaskom na utakmice malonogometnog turnira „Ko to more platit“ na ŠRC Močvaru.

„Ulazak Hrvatske u finale nogometnog prvenstva povijesni je rezultat koji je našu zemlju stavio u fokus svjetske javnosti. prvenstvo i priuštila nam stotine tisuća članaka, TV reportaža, milijarde tweetova i pretraga o Hrvatskoj. Svi su htjeli znati gdje je ta Hrvatska i tko su ti ljudi u kockicama. HTZ je odmah reagirao i dao ljudima ono što su tražili – krenuli su u kampanju i tijekom tekmi odredili geolokacije precizno targetirajući publiku i prikazujući im promo-video ‘Croatia Full of Life’ s hrvatskim nogometašima. Kreirali smo skraćenu verziju promotivnog spota Ambasadori hrvatskog turizma u kojem smo ostavili samo kadrove u kojima se pojavljuju hrvatski nogometaši.

Rezultati su bili izvrsni! A komentari koji su uslijedili sa svih strana svijeta, dokazuju kako je nogomet najbolja promocija hrvatske obale i turizma u cjelini“, podsjeća nas Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

VEČERAS SVI NA MOČVARU U KOCKASTOM!