Grad i okolica

PROJEKT “MOJ TATA JE IN“ Održana četvrta radionica „Što imam, a što želim…Kakav roditelj želim biti?“

ODRŽANA 4.RADIONICA „ŠTO IMAM, A ŠTO ŽELIM…KAKAV RODITELJ ŽELIM BITI?“


Dana 2. studenoga u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Ploče održana je četvrta radionica pod nazivom „Što imam, a što želim…Kakav roditelj želim biti?“.

Roditelji su uradili test sreće i jednoglasno zaključili da je osobna sreća i zadovoljstvo osnova dobrog odgoja i dobrih odnosa u obitelji. Osim toga uradili su i anketu o roditeljskim kompetencijama te su nakon ankete razgovarali o željenoj slici roditeljstva i realnosti. Podijelili su mišljenja o izazovima odgoja u današnjem vremenu. Nasmijali su se i komentirali sliku i tekst o dječaku Vjekoslavu.

Završno, zaključili su kako ih dijeljenje iskustava i učenje novih vještina čine sigurnijim i boljim roditeljima.

Radionice su dio projekta „Ravnopravno roditeljstvo – MOJ TATA JE IN“ financiranog od strane Središnjeg ureda za demografiju i mlade. Partneri na projektu su Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče i Centar za socijalnu skrb Ploče.

Zahvaljujemo psihologinji i roditeljima na trudu i odazivu te se veselimo daljnim radionicama i nastavku aktivnosti.

Tekst i foto: Udruga Radost

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi