Ostalo

PROJEKT Erasmus+ „Beyond The Limits With Learning“

Kroz projekt „Beyond The Limits With Learning“ koji je usmjeren na istraživanje i primjenu različitih stilova učenja te stjecanje vještina koje učenicima mogu pomoći u učinkovitijem učenju, danas je Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče ugostila projektne partnere iz Turske, Poljske, Slovačke i Sjeverne Makedonije.

Erasmus+ je najznačajniji program Europske unije namijenjen obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu.

Projektna koordinatorica za našu školu je predmetna učiteljica Ivana Pudar Pećar, a ostali članovi tima koji su sudjelovali u pisanju projekta su predmetne učiteljice Monika Bušurelo, Maja Šakić i Dona Prović, školski knjižničar Mario Bebek i psihologinja Nataša Palac. Član projektnog tima je i ravnateljica Tihana Pažin.


Učenici iz partnerskih škola oduševljeni su našim malim, ali prekrasnim gradom, učenici i učitelji danas su, kao što će i narednih par dana, dati sve od sebe da se naši gosti osjećaju dobrodošlo.

Sutra na Radio Pločama, u emisiji Gradski radar u 10:10h (reprizno u 16:00h), možete poslušati članove tima iz Osnovne škole Vladimir Nazor Ploče te goste projektne partnere.

Tekst i foto: Eleonora Kužet/Radio Ploče