Ostalo

Profesor Martin Lukanović je NajMentor!

INA je 19. listopada pokrenula peti po redu natječaj NajMentor/ica u sklopu kojeg su studenti imali priliku, do 20. studenog, nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su im usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Mentore je bilo moguće nominirati u sljedećim područjima: matematika, fizika i kemija, a svoje srednjoškolske profesore mogli su nominirati studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta te fakulteta geo-znanosti.

Profesorima s najviše nominacija bit će svečano uručene vrijedne novčane nagrade, a nagrađen će biti i student s najinspirativnijom nominacijom.


Uporan i neumoran rad profesora Martina Lukanovića iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića u Pločama su prepoznali i njegovi učenici, sadašnji studenti te su ga u velikom broju nominirali na natječaju i omogućili mu ovo vrijedno i zasluženo priznanje!

Svečana dodjela nagrada će se održati u petak, 11. prosinca 2015. godine od 13 do 15:30 sati, a prof. Lukanoviću je omogućeno i da pozove 4 učenika kojima je bio mentor i tako upotpuni ovaj svečani trenutak. Na prigodnoj svečanosti će prof. Lukanović i održati kratki govor na temu “Zašto volim svoj posao”.

najmentor

Profesoru Lukanoviću od srca čestitamo!