Ostalo

Priopćenje Srednje škole fra A. K. Miošića iz Ploča

Poštovani sugrađani, roditelji i učenici!

Budući su u tijeku prijave za upis u prvi razred srednjoškolskog obrazovanja pozivamo vas da vaše izbore i mogućnosti budućeg zvanja i znanja pretvorite u kvalitetnu podlogu za svoju budućnost. Naša škola pruža mogućnosti upisa u sljedeće četverogodišnje programe:

– opća gimnazija
– ekonomist
– hotelijersko-turistički tehničar i
– tehničar za računalstvo


te u trogodišnje programe:

– elektroničar-mehaničar
– konobar i
– kuhar.

O kvaliteti rada u našoj školi govore brojni rezultati naših učenika i njihovih mentora. Naši bivši učenici danas su poznate osobe u znanstvenom, kulturnom, političkom i javnom životu.

Dugi niz godina stvaramo svojim učenicima ugodno radno ozračje, kvalitetne uvjete učenja i poučavanja uz korištenje suvremenih metoda rada i najmodernije tehničke opreme.

Do 6. srpnja 2016. možete mijenjati svoj izbor i prioritete, a detaljnije informacije o tijeku i uvjetima upisa možete pronaći na našoj web stranici ili doći u školu i osobno se informirati o svemu.

Ravnateljica: Ina Žderić, prof

Foto: Google Street View

Možda ti se sviđa

Ostalo

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Ostalo

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi