Ostalo

PRIJAVE JOŠ DVA DANA! Sveznalica dijeli stipendije za pripremu za državnu maturu

Da postoje i pozitivni primjeri za ovih neizvjesnih vremena potvrđuje i naša Sveznalica koja je odlučila pomoći maturantima te je raspisala „Natječaj za dodjelu stipendija učenicima slabijeg imovinskog stanja završnih razreda srednjih škola na području doline Neretve za školsku godinu 2021./2022.“

Kroz natječaj se dodjeljuje 5 stipendija sa maksimalnim ukupnim fondom od 10.500 kn, a prijaviti se mogu maturanti srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji žive na području doline Neretve.

Stipendija obuhvaća odabir jednog tečaja po izboru, tj. pripremu za državnu maturu za predmet po izboru, pri čemu će polaznici dobiti sve potrebne materijale za učenje, kao i podršku profesora tijekom cijelog procesa priprema.


Sveznalica jamči diskreciju prilikom prikupljanja i obrade podataka te će se dobitnici stipendija obavijestiti osobno putem telefona i email adrese.

Rok za prijavu na natječaj je do 16. prosinca 2021. godine.

Sve informacije vezane uz natječaj i uvjete ostvarivanja prava na stipendije možete pronaći na službenoj stranici Sveznalice www.sveznalica.hr