Ostalo

PREDSTAVLJAMO: Izbor za Miss Dubrovačko–neretvanske županije

Približava se regionalni izbor za Miss Dubrovačko –neretvanske županije za Miss Hrvatske, na kojem se imaju priliku predstaviti mlade i zgodne Djevojke iz županije u dobi od 18 do 24 godine. Izbor organizira dubrovačka manekenka i model Ivana Merčep u suradnji s modnom blogericom Jelenom Hendić.
Prema riječima Ivane Merčep,  najveći naglasak stavit će se na bogatu kulturnu baštinu kojom obiluje Dubrovačko-neretvanska županija, stoga će se modeli osim u klasičnim izlascima karakterističnima za izbore ljepote, prošetati pistom i u povijesnim nošnjama. Za glazbeni dio bit će zaduženi prelijepa Dubrovkinja i operna pjevačica Laura Hladilo i poznati operni pjevač Ronald Braus. Djevojke koje sudjeluju u Izboru imat će jedinstvenu priliku  upoznati se sa životom manekenki i modela, uživati u sklapanju novih prijateljstava i u ugodnim druženjima, koja se organiziraju prije samog Izbora.
Mnoge ljepotice otkrivene su upravo na takvim izborima a osim lente i mnogobrojnih darova, dobile su priliku prošetati modnim pistama i snimiti prestižne editorijale u zemlji i inozemstvu. Ljepotici koja osvoji titulu miss Dubrovačko – neretvanske županije, smiješi se i još jedan vrijedan poklon – pobjednica će pozirati u najnovijoj kolekciji potpisa Marla i za isto ime snimiti modni editorijal. Ovaj brand, utemeljen 2006. godine, sinonim za modernu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove, tako će svojim modnim albumima dodati još jedno slavno ime, koje će hrabro kročiti modnim stazama.

Tri najljepše djevojke, nakon županijskog Izbora, otputovat će u Split gdje će se održati izbor za Miss Hrvatske, a pobjednica tog izbora putuje na izbor za Miss Svijeta koji se održava na Filipinima u 11. mjesecu

Ukoliko želite sudjelovati na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije i želite upoznati nove ljude, putovati javite se organizatorici Ivani Merčep na e-mail: missdubrovnik2014@gmail.com.


Neslužbeni portal ploce.com.hr je medijski pokrovitelj ovog izbora a prijave za izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije još uvijek traju.

Predstavljamo prve kandidatkinje koje imaju mogućnost osvajanja titule najljepše djevojke Dubrovačko-neretvanske županije:

Paulina Šačić, mlada Dubrovkinja rođena 3. ožujka 1991. godine, prijavila se na izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije s ciljem da stekne nova iskustva, ali i upozna nove ljude.
Foto: Marina Majić

IMG_7355

Andrea Ajdin iz Opuzena rođena je 7.5.1996. Ova lijepa osamnaestogodišnjakinja visoka je 172 cm i već je nekoliko puta bila model na modnom snimanju pred fotoobjektivom fotografkinje iz Opuzena Martine Šiljeg gdje je nosila ogrlice Tine Ključe Mihaljević iz Opuzena.
Foto: Martina Šiljeg

miss_2_02

Ljubica Šetka iz Opuzena rođena je 1.9.1990. godine i visoka je 170 cm. Ono što ju je potaknulo da sudjeluje na ovom izboru je ljubav za modom, nova poznanstva, novo iskustvo i zabava.
Foto: Martina Šiljeg

miss_3_01

Darija Rački iz Dubrovnika rođena je 19.8.1995. godine i visoka je 180 cm. Trenutno radi u hotelu Radisson Blu Resort and Spa, a na izbor se prijavila na prijedlog prijatelja Marka Kriste i ovo joj je prvi put da sudjeluje na natjecanju ljepote.
Foto: Marija Njavro/PortalOko.hr

miss_4_03

Marija Knežević iz Dubrovnika rođena je 8.2.1991. godine i visoka je 173 cm. Studentica pete godine diplomskog studija novinarstvo, smjer politička komunikacija na Sveučilištu političkih znanosti u Zagrebu i prvostupnica politologije Filozofskog fakulteta u Sarajevu.
Foto: Marija Njavro/PortalOko.hr

miss_5_03

Matea Grossi iz Opuzena rođena je 6.2.1992. i visoka je 170 cm. Crnokosa ljepotica sa zelenim očima kojima bi mnogi mogli pozavidjeti.
Foto: PortalOko.hr

miss_6_01

Jelena Tutavac iz Opuzena rođena je 22.10.1993. i visoka 174 cm. Živi u Zagrebu i članica je Talia Models Agencije.
Foto: Martina Šiljeg/Darija Cikatić

miss_7_03

Anamarija Gavranić zasad je jedina predstavnica na Izbora za Miss Dubrovačko- neretvanske županije koja je iz Blata na Korčuli, tako da je prava predstavnica svog mjesta i kako kaže osjeća se veoma ponosno.

Foto: Kristina Šeparović

miss_7_03

 

 

POPOVO