Ostalo

Predsjedištvo Udruge hrvatskih ravnatelja u našoj školi

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića je bila domaćinom Predsjedništva Udruge hrvatskih ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova

Radni sastanak je upriličen u školskoj knjižnici, a gost sastanka je bio novi pomoćnik Ministra MZOS-a, gosp. Momir Karin

Dnevni red je bio usmjeren na aktualnosti u školstvu , obveze i odgovornosti ravnatelja srednjih škola i đačkih domova, upise u narednu školsku godinu i sveukupnu problematiku s kojom se svakodnevno susrećemo. Naš prijatelj i kolega, gosp. Karin je s puno razumijevanja i iskustva pristupio poslu koji je jako zahtjevan i od kojega se puno očekuje. Prihvatio je prijedloge nazočnih članova Predsjedništva i pozitivnim stavovima iskazao interes za dobrim rješenjima. Predsjednica Udruge, gđa Suzana Hitrec je sigurno i samouvjereno, poznavanjem problematike usmjeravala zadane teme na pravi put.


Zadovoljstvo i dobro radno okruženje su se nastavili u ugostiteljskom praktikumu gdje su naši učenici i njihovi nastavnici po tko zna koji put pokazali da su izvrsni kuhari i konobari.

Naš dežurni učenik, Nikola Katić je bio pravi iskusni domaćin, ali i svi ostali učenici  i osoblje škole. Sve pohvale su upućene svima  pa i slučajnim susretima na ulici, rivi, u Hotelu i okruženju.

Tekst i fotografije: www.ss-fraandrijekacicamiosica-ploce.skole.hr