Grad i okolica

Predavanje i osobna savjetovanja udruge Franak u Pučkom otvorenom učilištu

Udruga Franak održat će predavanje i savjetovanja za sve posjetitelje Pučkog otvorenog učilišta Ploče 12. veljače s početkom u 17:00 sati.

Udruga broji iznad 21.000 registriranih članova, a broj vrtoglavo raste svakog mjeseca, što i ne čudi s obzirom na to da se procjenjuje da u Republici Hrvatskoj ima još oko 60.000 dužnika u stambenim i hipotekarnim kreditima s valutnom klauzulom CHF.

Zbog velikog broja dužnika kredita u švicarskim francima udruga Franak održat će tribinu i odgovoriti građanima kako bi trebali postupiti prema bankama nakon presude Visokog trgovačkog suda za povrat preplaćenih kamata. Unatoč pravomoćnoj presudi  banke zasad nemaju pozitivne odgovore prema klijentima jer smatraju da su kamate mijenjale s valjanim razlogom. Vrhovnom sudu podnesen je zahtjev za reviziju na presudu i čeka se odluka.
 
Posjetite tribinu Pučkog otvorenog učilišta i pitajte:  
-ima li smisla podizati privatne tužbe protiv banaka?
-koliki su izgledi da spor dobijete?
-kada se očekuje odluka Vrhovnog suda?
-kada nastupa zastara? i slično…


Predavanje i osobna savjetovanja održat će:
JURICA DOBRINIĆ, koordinator ekonomsko-pravnog tima Udruge Franak
IVAN KONTREC – član PR tima Udruge Franak
MATE GLIBOTA – pravni savjetnik Udruge Franak

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi