Ostalo

Poziv na zajedničko paljenje svijeća u Pločama za Vukovar i Škabrnju

Ima jedan grad, svakom srcu drag…Vukovar, Vukovar… gori na braniku svoje Hrvatske

Drage Pločanke i Pločani, pozivamo vas na zajedničko paljenje svijeća u Pločama povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. SRIJEDA 18.11.2015. 17 SATI, SPOMENIK HRVATSKIM BRANITELJIMA

Grad Ploče u suradnji sa Srednjom školom fra. Andrije Kačića Miošića i osnovnom školom Vladimira Nazora kroz aktivnosti organizira zajedničko obilježavanje i prisjećanje na dane u kojima je jedan grad zauvijek ostao upisan krvavim slovima u našu povijest…Vukovar…


Sutra, u srijedu 18.11.2015. s početkom u 17 sati na Spomeniku hrvatskim braniteljima (trg kralja Tomislava) održat će se kratak program u kojem ćemo kroz molitvu, literarne radove na temu Vukovara, te zajedničko paljenje svijeća odati počast nevinim žrtvama, iz našega grada poslati znak da ih nikada nećemo zaboraviti.

Sutra će plamen svijeća osvijetliti Ploče. U istim trenucima naši osnovnoškolci svijeće će paliti i u Vukovarskoj ulici, a učiteljice će sa svojom dječicom svijećama osvijetliti i područne škole.
Vas dragi sugrađani pozivamo da nam se pridružite kod Spomenika braniteljima sutra u 17 sati i da zajedno obilježimo Dan sjećanja na Vukovar i Škabrnju!