Ostalo

Poziv na sastanak svim zainteresiranima za sudjelovanje u manifestaciji “Advent u Pločama 2016.”

Dragi sugrađani i svi zainteresirani za sudjelovanje u ovogodišnjoj adventskoj manifestaciji u Pločama, pozivamo Vas na informativni sastanak u subotu, 10.12,2016. u 17 sati u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta Ploče (Gračka ulica).

Pridružite nam se i zajedno dogovorimo aktivnosti kojima ćemo Pločanima i svim posjetiteljima omogućiti uživanje u jedinstvenoj Božićnoj atmosferi.
Lani smo se družili i dočekali najsvečanije dane Božića zajedno uz hranu i piće, pjesmu i zabavu…Nadogradimo sadržaje, poboljšajmo organizaciju pojedinih dijelova i ostvarimo najljepši Advent u dolini.

Aktivnosti su već započele, kućice spremne, ugostitelji i obrtnici se javljaju, ne sumnjamo da će vam pružiti bogatu ponudu i to ne samo ona 4 “najšušurnija dana”, već i puno duže, jer će se kućice otvoriti i ranije od samog Adventa, sukladno završetku procedure javnog poziva i rezultata istog. Intencija je građanima omogućiti da posebnost božićnog ugođaja traje i trajeee….. da se diljem pločanskih adventskih parkića družimo tijekom dana i večeri uz niz sadržaja.
Zato smo posebno sretni što smo ove godine započeli s trendom kućica…iduće godine opet nadogradnja i povećanje… Pohvale Komunalnom održavanju Ploče. Neumorno se radilo i kućice su sad zaštićene i spremne 🙂


Inicijativa za još zabavnog sadržaja također je uspješno realizirana ove godine, pa nam je stigao i lunapark (dragi roditelji, ekipa kaže da će do vikenda sve bit montirano i startat će s radom).
Mjesni odbori su spremni, naše aktivne udruge, zajednice i klubovi također.Djeca, mladi, stariji…odaziv je za sudjelovanje izvrstan i hvala vam na tome. Uz ovoliku količinu dobre volje neće manjkati ni jela, ni pića, a ni zabave.
Svi vi koji na bilo koji način želite sudjelovati u ovoj veseloj i ugodnoj organizaciji, dođite na sastanak u Pučkom učilištu u subotu 10.12. 2016. u 17 sati. Svojom idejom i angažmanom kreirajte najljepše dane u godini..

Organizatori: Grad Ploče, Pučko otvoreno učilište Ploče, Komunalno održavanje i Turistička zajednica Ploče