Ostalo

Poziv na kreativnu radionicu za roditelje i djecu “Radost bez granica”

U sklopu projekta koji provodi Udruga Radost pod nazivom “Radost u obitelji” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih organizira se kreativna radionica za roditelje i djecu “Radost bez granica”. Kreativne radionice su usmjerene na kvalitetnije provođenja slobodnog vremena djece, bolju povezanost djece i roditelja te pozitivno ozračje u obitelji.

U suradnji s Dječijim vrtićem Ploče održati će se kreativna radionica za roditelje i djecu, u prostorijama Dječijeg vrtića Ploče, dana 04.10.2016. s početkom u 17:30 h. Stoga, dragi roditelji ako želite provesti kvalitetno slobodno vrijeme sa svojim djetetom i pritom razvijati njegovu maštu i spretnost pridružite nam se na radionici.

Cilj ovog projekta je unaprijediti usluge i podršku roditeljima u cilju osnaživanja roditeljske uloge za dobrobit njihove djece i obitelji. Pozivamo sve roditelje i djecu, ali i druge zainteresirane, da dođu na kreativnu radionicu te steknu nove vještine za odgoj i dobrobit svoje djece. Očekujemo Vaš dolazak.


Udruga Radost Ploče