Grad i okolica

Poziv na besplatnu radionicu “Digitalni marketinški alati za pozicioniranje proizvoda”

Tradicionalni marketing u digitalnom dobu više ne daje zadovoljavajuće rezultate. U svijetu u kojem je
tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni alati su jedan od važnih načina u komuniciranju, presudni su za pozicioniranje, omogućuju interakciju s potrošačima i stvaranje povjerenja.


Kako bi vaš posao ostao u trendu i došao do nove publike, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Digitalni marketinški alati za pozicioniranje proizvoda.

Jesenski period je savršeno vrijeme da se posvetite vašem poslovanju, kako bi u novoj godini, s osvježenim i poboljšanim biznisom, krenuli ostvarivati zavidne poslovne rezultate.

Termin: 12.10.2023. u 10:00 sati
Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče
Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Program radionice

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost, koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno. Pomaže upravo pojedincima koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.

*Kako biste lakše svladali praktični dio radionice, poželjno je da donesete laptop/smartphone (nije obavezno).

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

Ilustracija: Freepik

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi