Ostalo

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položeni vijenci i zapaljene svijeće za poginule hrvatske branitelje na spomen obilježjima u Pločama

Sutra se obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i tom prigodom izaslanstvo Grada Ploča na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Vejićem, u čast i spomen na sve poginule hrvatske branitelje, položilo je vijence i zapalilo svijeće na Centralnom groblju Laniština, Spomeniku hrvatskim braniteljima, te kod Spomenika dr. Franji Tuđmanu.

Dostojanstveno i svečano u ceremoniji su sudjelovali i predstavnici udruga proizašlih iz domovinskog rata, te predstavnici MUP-a i JVP Ploče.
Hrvatska seljačka glazba Komin s nekoliko izvedaba domoljubnih pjesama također je popratila događanje, a molitveni dio svečano je predvodio don Petar Mikić i ovom prigodom naglasivši kako se žrtva branitelja nikad ne smije zaboraviti.

Povodom ovog velikog dana, čestitke svim građankama i građanima Ploča, a posebice hrvatskim braniteljima koji su svojim domoljubljem i odlučnošću izborili neovisnost domovine nam Hrvatske upućuju
Gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić
Predsjednik Gradskog vijeća Davor Mihaljević