Ostalo

Posljednje pripreme za Glas Ploča 2016.

Pripreme za ovogodišnji Glas Ploča 2016., u organizaciji udruge Mikrofon Star, a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Ploča , koji će se održati 11.kolovoza ispred Crkve Kraljice Neba i Zemlje u Pločama, su u svojoj finalnoj fazi. I ove je godine Glazbena udruga Mikrofon Star pod vodstvom profesorice Sanje Parmać, uspjela okupiti mnoštvo mladih pjevačkih talenata iz Ploča i okolice.

Festivalska večer bit će podijeljena u 2 dijela, prvi sa mladim pjevačima nižeg školskog uzrasta i drugi sa srednjoškolcima i starijim izvođačima. Tako će ove godine stručni žiri dodijeliti 2 nagrade za mlađi i stariji uzrast.

I ove godine na festivalu gostovati će Plesni ansambl Moderni balet, a po prvi put će nam se predstaviti Plesni studio “Touch”. U pauzi ćemo slušati nastup mladih pločanskih pjevačica Dore Boban, Lucije Kraljević i Maje Jakić, a u show programu ugostit ćemo prošlogodišnjeg pobjednika Glasa Ploča i zapaženog natjecatelja showa Zvijezdice – Nikolu Batinovića, te mladu zagrebačku pjevačicu natjecateljicu showa The Voice – Ivonu Šimunić.


Voditeljica programa je mlada i talntirana Anja Krilić.

Ovogodišnji izvođači na Glasu Ploča 2016. su:
1.Brigita Marinović (Ploče)
2.Avena Veža (Ploče)
3.Lana Dominiković (Ploče)
4.Marino Mateljak (Ploče)
5.Rea Musulin (Ploče)
6.Anais Gnječ(Ploče)
7.DNK band (Opuzen)
8.Antea Vatović (Drače, Pelješac)
9.Marija Kiriđija (Metković)
10.Gabrijela Mateljak (Metković)
11.Pavo Krajinović (Crveni Grm)
12.Petra Mustapić (Opuzen)
13.Marin Ilić (Zagreb)
14.Mateja Štrbić (Šarić Stuga)
15.Mladen Nuić (Rogotin)