Ostalo

Posljednje B izdanje Neretvanskog pub kviza: Patuljci pojma nemaju imaju pojma

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče B izdanje br. 8
I Z V J E Š Ć E:
Pokazalo se da Patuljci itekako imaju pojma, iako im ime drugačije govori, obzirom da su u osmom B izdanju Neretvanskog pub kviza powered by Bacchus Ploče osvojili čak 132 boda, te zasluženo osvojili prvo mjesto. Kao pobjednicima, pripala im je lijepa nagrada i to jumbo pizza i piće u piceriji Bacchus Ploče, te dvije ture pića u CB Mare. Drugoplasirana ekipa Pivopije Company dobila je turu pića, dok je predzadnja ekipa Elan također dobila turu pića. U vizualama najbolje su se snašli Trlilule i Tak silni tak mocni koji su imali 10 od 11 pojmova.

Trebalo je prepoznati Stipu Petrinu, ribu palamidu, Cezara iz stripa Alan Ford te film “Rođeni ubojice”. U glazbenom dijelu prve igre Patuljci pojma nemaju riješili su 8 od 10, a slušali smo Atomsko sklonište, Miu Dimšić te Nešu Bridžisa koji je nasmijao kvizaše svojim hitom “Riki Martine….”.

U ABC pitalicama Patuljci pojma nemaju su izdominirali i u pitanjima i u glazbi, te se odlijepili na “nedostižnih” 71 bod iz dvije igre. U ovom se dijelu tražila žena s bradom, ludi i glupi kraljevi, ptica kojoj više hrane stane u kljun nego u želudac, te ime unuka iz serije “Stipe u gostima”. Glazbeni izvođači u ovom dijelu bili su Sateliti sa svojim hitom “Audi”, Bon Jovi, Dragana Mirković ali i uvijek atraktivni Danijel Boto koji je digao cijeli CB Mare na noge.


Pobjednici “Patuljci pojma nemaju”

U trećem dijelu po 16 točnih su imali Daj pivu i Patuljci pojma nemaju, dok su pobjednici ponovo bili najbolji u glazbi prepoznavši 13 od 20 izvođača. U ovom dijelu se tražio prvak Hrvatske u američkom nogometu, mostov smijenjeni ministar, te jedan (ali vrijedan) slovenski otok, a u glazbi je bilo ponuđeno i nekoliko lokalnih izvođača od kojih treba spomenuti metkovsku grupu Spaček, Smiljana Jurinovića te odličnu pločansku grupu Obala 5.

Čestitamo svim igračima i ekipama na fer i korektnom natjecanju, posebno novim ekipama MVT, Elan i Ford Alan iz Vrgorca….a nakon ovoga prelazimo na ligaški sustav natjecanja u plavoj i crvenoj skupini koje su već popunjene….te se radi kapaciteta neće primati nove ekipe.

Prvo kolo nas čeka već u petak (crvena skupina), a do tada vas pozdravljaju Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče i CB Mare.