Grad i okolica

Posjeta UOTV Ploče Vukovaru, Belom Manastiru i Osijeku (FOTO)

Članovi Udruge za očuvanje tradicijskih vrijednosti Ploče, ovog su tjedna u sklopu svojih aktivnosti proveli tri dana u herojskoj Slavoniji.


Vedran Šetka,Tomo Barbir, Vlado Jelavić, Zdenko Jelavić, Davor Sučić, Braco Ostojić, Toni Štrbić, Roberto Rebac i Ivica Kolarić su u ponedjeljak posjetili O.Š. dr.Franjo Tuđman u Belom Manastiru gdje su učenicima te škole,na njihovo veliku radost donirali neretvanske mandarine.

Na Dan sjećanja na Vukovar, članovi udruge su učestvovali u koloni sjećanja, te obišli vukovarsku bolnicu,Trpinjsku cestu te spomen obilježje na Ovčari,odašvi tako pošast stradalim Vukovarcima i hrvatskim braniteljima.

Zadnji dan svog boravka u Slavoniji ova veoma aktivna pločanska udruga obišla je vinske podrume u Iloku, te grad Osijek.

 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi