Ostalo

Pomozimo Kanađanki u potrazi za rodbinom!

U naš inbox na facebook stranici dobili smo upit koji Vam prosljeđujemo u cijelosti:

Bok,

oprostite što vas smetam. Moje ime je Deanna Golemac Hickey. Ja već godinama pokušavam naći svog oca (koji je podrijetlom iz Desne u Hrvatskoj) i njegovu obitelj. U toj potrazi došla sam i do vas, zbog prezimena koje dijelimo.


Rođena sam 1969 g. u Kanadi, u mjestu Windsor. Moj tata je Jure (George) Golemac. Na moju veliku žalost, kad sam se približila tatinom tragu, rečeno mi je da je već umro od raka. Svećenik Ante Jurić iz Edmontona mi je dao malo informacija i obavjestio me da je tata umro, 25. srpnja 1991. godine. Kasnije sam i sama našla tatinu osmrtincu na internetu.

Nažalost, ja se svog oca ne sjećam. Sve što imam su očevih par fotografija, moj rodni list sa njegovim imenom i nekoliko kratkih priča koje su mi ispričane tijekom mog života. Moja majka Sheila i tata su se rastali samo nekoliko mjeseci nakon što sam se je rodila. Nakon toga se mama samnom preselila natrag kod svoje obitelji, u drugu provinciju u Kanadi (New Brunswick). I od tada se mom ocu izgubio trag.

Bila bi vam vrlo zahvalna za bilo kakve informacije o mojoj obitelji. Ja još nisam naučila hrvatski jezik, ali imam prijateljicu iz Zagreba koja mi može pomoći sa prijevodom, u slučaju ako ne znate engleski. Ja sve ove godine i nisam sigurna da li obitelj mog oca uopće i zna da ja postojim.

Mozete me kontaktirati (poželjno na engleskom jeziku):
na facebook: https://www.facebook.com/deanna.hickey.18
email: [email protected]

HVALA LIJEPO,
Deanna Golemac Hickey

golemac2