Grad i okolica

Položeni vijenci kod spomen obilježja na Osojniku

Povodom obilježavanja 22. obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Stipe Štrbića, Albina Osti, Siniše Musulina i Ivice Petrovića, kod spomen obilježja na Osojniku su u znak sjećanja položeni vijenci i zapaljene svijeće. U ime grada Ploča vijenac su položili i svijeće zapalili dogradonačelnik Zoran Majstrović i potpredsjednik Gradskog vijeća Zdenko Mateljak. U ime Dubrovačko-neretvanske županije isto su napravili zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić i pročelnik Službe za zajedničke poslove Maro Hađija.


Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomenika, poginulih branitelja su se prisjetili i članovi obitelji te članovi Udruge branitelja Grada Ploča i državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković.

Prigodne riječi molitve za poginule branitelje koji su svoje živote izgubili 12. kolovoza 1995. godine uputio je don Ante Antunović iz Župe Kraljice Neba i Zemlje u Pločama.

 

www.dnz.hr

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi