Grad i okolica

“Poletimo zajedno u bolji svijet”: Leptirići potpisali ugovor za trogodišnji program

Ivana Nikolac u ime udruge Leptirići i ministrica Vesna Bedeković u ime Ministarstva demografije, obitelji  mladih i socijalne politike potpisale su Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje od 2020 do 2023 godine.

Programom udruge pod nazivom „Poletimo zajedno u bolji svijet“ sufinancirati će se plaće terapeuta u visini 150.000,00 kuna za prvu godinu provedbe.

“Programom želimo omogućiti razvoj izvaninstitucionalnih socijalnih usluga putem poludnevnog boravka, usluge rane intervencije i uspostavi usluge individualne psihosocijalne podrške na području doline Neretve koje su nužne i neophodne za rast i razvoj djece sa teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.


Zahvaljujemo se Gradu Ploče jer će se program sufinancirati iz proračuna grada Ploča u visini 16.128,64 kune godišnje” – poručili su iz Udruge Leptirići.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi