Ostalo

Pokladna gala večer u Pločama, rezervirajte ulaznice za najluđu noć na vrijeme!

Gotovo cijela veljača je u znaku karnevala, poklada ili fašnika. Vrijeme je to kada možete nabaciti bilo koju masku, pokazati kreativnost, biti nakratko netko drugi i dopustiti si pokoju neslanu šalu. Ne kaže uzalud ona stara izreka – Lud luduje o godinu, a pametan o fašniku.

Pučko otvoreno učilište Ploče uz potporu Grada Ploča priprema za vas turbo-unerbesni maskenbal…pokladna Gala večer, ples i zabava pod maskama, 13. veljače u hotelu Bebić u Pločama. Očekuje vas nezaboravna zabava uz  domaću zabavnu i stranu glazbu. Za odličan štimung pobrinut će se live band, Zoran Parmać, Zoran Ostojić, Jurec i neizostavni ženski vokal Donna(Zorica Andrijašević)! No, to nije sve…Gost večeri koji će vas pratiti od početka do kraja najluđe noći je Ivo Amulić. Opustite se i zaplešite uz glazbene dragulje dalmatinske klape Rišpet i svevremenske hitove Tutti Fruttia.

Uz zabavu za sve profile osobnosti želja nam je unaprijediti tradiciju pločanskog duha i “dišpeta” maskenbalom u kojem će se pokazati, a ujedno i dokazati “pločanski đir”, specifičan i prepoznatljiv, a samim time i originalan.
 
Oživite svoje omiljene likove iz crtića ili se pretvorite u superjunaka. Nevjerojatne maske i odore, krinke i šminke, čudesni likovi iz klasičnih bajki i futurističkih filmova dio su našeg plana. Idemo zajedno. Nikada ljepše, veselije, raspjevanije i razigranije ! Gargamel i štrumfovi, ninđa kornjače i pustinjski borci, gusari, plesačice, čudovista i vještice!
 
Najljepši, najveseliji, najdomišljatiji bit će i nagrađeni. Čekaju Vas bogate novčane nagrade za najbolje skupne maske i ostale ekskluzivne za najotkačenije i najoriginalnije pojedince.
 
Uz večeru sa pićem po cijeni od samo 80 kn možete uživati jedino u Pločama. Očekujemo Vas! Mjesto za sebe i pobjedničku ekipu osigurajte na vrijeme!


Napomena: Broj mjesta ograničen! Rezervacija ulaznica do 09. veljače na mob. 091 766 64 64

plakat-za-maskare