Ostalo

Pogledajte ‘Potpisujem’ – novi singl i video spot Petra Dragojevića!

petar dragojević by tportal.hr

Hit Records ponosno predstavlja novu suradnju sa Petrom Dragojevićem, te novi singl i video spot ‘Potpisujem’. Petar je za rad na novoj pjesmi okupio vrhunsku ekipu, pa tako tekst i glazbu potpisuje priznati regionalni hitmejker Dušan Bačić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Branimir Mihaljević.
‘Bilo mi je fenomenalno surađivati na novom singlu Petra Dragojevića. Momak mi je odmah legao, njegov stil pjevanja i to što je jednostavan i normalan. Ovo je jedna pop-rock pjesma, kakve ne pišem često, a Petar je u nju dodao dozu Dalmacije, zbog čega sam posebno sretan. Pjesma ‘Potpisujem’ jedna je promjena i za mene i Petra, i nadam se kako će slušatelji prepoznati pjesme koje ćemo raditi u budućnosti’. rekao nam jeDušan Bačić.

Sa ljubavnom baladom ‘Potpisujem’, Petar Dragojević odlučio je napraviti pomak i zaokret u karijeri, ‘Pjesma je nešto je novo u mojoj karijeri, sama suradnja s Dušanom Bačićem značila je promjenu za mene. Pjesma je pop-rock karaktera, plesna, pjevna i lako pamtljiva. Snimanje za video spot je prošlo ugodno, brzo i profesionalno pod redateljskom palicom Daria Godiča.’

‘Istodobno sam zadovoljan i početkom suradnje sa diskografskom kućom Hit Records te se nadam kako će se nastaviti u istom tonu na obostrano zadovoljstvo’, zaključio je Petar.


Novi singl ‘Potpisujem’ Petra Dragojevića pogledajte na youtube kanalu HitRecords Discography.

Tekst: www.portaloko.hr
Foto: www.tportal.hr