Ostalo

Poduzetnički inkubator “Tvornica ideja” u Škanju

U utorak 10. svibnja 2016. godine u prostorijama udruge građana “ŠKANJ” u 10 h DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika održat će prezentaciju projekta Poduzetnički inkubator “Tvornica ideja”. Cilj ovog projekta je poticanje mladih poduzetnika početnika kroz okupljanje mladih poduzeća na početku poslovanja i njihovo osposobljavanje za uspješno poslovanje.

Inkubiranim poduzećima pruža se pomoć prvenstveno omogućavanjem besplatnog poslovnog prostora ali i kroz programe edukacija i savjetodavne pomoći za pronalaženje financijskih sredstava kroz projekte. Poduzetnicima su dostupne i pravne, računovodstvene i marketinške usluge te dobivaju potrebnu podršku za pokrenuti svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova.

Naši gosti mladi dubrovački poduzetnici predstavit će svoja iskustva djelovanja u pouzetničkom inkubatoru te stoga udruga “ŠKANJ” poziva sve zainteresirane sugrađane da zajedno s nama saslušamo kako ovi mladi ljudi Dubrovnik pretvaraju u smart city, s nadom da će njihova iskustva pomoći u našem nastojanju da i naše Ploče postanu dio projekta “pametni gradovi”!