Grad i okolica

Poduzetnički inkubator Ploče: Prijavite se na edukaciju “Tržišno pozicioniranje i uspješna prodaja”

Za uspješan opstanak na tržištu potrebno se istaknuti u „moru“ istih ili sličnih proizvoda, razmišljati kreativno i dosjetiti se stvari koje neće svima biti toliko očite na prvi pogled. U prvim godinama poslovanja poduzetnici se često susreću s konceptima marketinga, prodaje i brendiranja velikih korporacija, za koje su potrebni veliki timovi i budžeti. Kada implementacija ne uspije, svoj posao nastavljaju raditi prema intuiciji ili kopirajući konkurenciju, što može dovesti do loših rezultata, klijenata s kojima ne žele raditi i gotovo sigurnog burnouta.

Kako biste dobili korisne informacije o mogućnostima ostvarivanja uspješnijih prodajnih rezultata, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu edukaciju na temu “Tržišno pozicioniranje i uspješna prodaja “. Edukacija će se održati 21.04.2023. u 10.00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče (Crna Rika 7A, Ploče)

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata


Edukaciju će održati Ana Marić, poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing sa 16-godišnjim iskustvom rada u prodaji i marketingu hotelskih korporacija te rada kao mentorica i edukatorica malim poduzetnicima. Ana će na edukaciji navedeno iskustvo iskoristiti kako bi koncepte i najbolje prakse prevela u sistem koji Vam može pomoći kod redefiniranja svoje tržišne pozicije i strategija prodaja.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/C3L4bdGiT6Jt42z78

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594 ili 099/2Đ12-9765

 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi