Grad i okolica

Poduzetnički inkubator Ploče: Poziv na besplatnu radionicu “Pozicioniranje brenda na društvenim mrežama”

Tradicionalni marketing u digitalnom dobu više ne daje zadovoljavajuće rezultate. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, društvene mreže su postale neizostavan alat u marketinškoj strategiji svakog uspješnog poduzeća. Kako bismo uspjeli privući potencijalne kupce i prodrijeti u njihovu podsvijest, moramo iskoristiti prednosti koje društvene mreže pružaju.

Kako bi vaš posao ostao u trendu i došao do nove publike, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Pozicioniranje branda na društvenim mrežama.

Termin: 16.02.2024. u 10:00 sati
Lokacija: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče
Predviđeno trajanje radionice: 3 sata


Radionicu će održati Ivana Granić Vican, vlasnica marketinške agencije Studio CroBrand. Ivana će podijeliti svoje stručno znanje o podsvjesnoj prisutnosti koju brendovi ostvaruju online. Radionica će obuhvatiti ključne teme poput Instagrama i TikToka, kratkih video formata, brendiranja te online komunikacije s kupcima. Pritom će se naglasiti važnost izgradnje snažne slike brenda na društvenim mrežama. Ivana ističe da su društvene mreže idealan poligon za pokretanje dobre priče te da nisu rezervirane samo za brendove s velikim budžetima, već za one koji posjeduju dobru volju.

Osim navedenih tema, radionica će obuhvatiti strategije privlačenja pažnje, kreiranje viralnog sadržaja, kreiranje strategije te inovativne taktike na društvenim mrežama i brand storytelling, pružajući uvid u moć pripovijedanja priče u izgradnji emocionalne veze s potrošačima.

Polaznici će, također, naučiti o komunikaciji s kupcima, kreativnosti u oglašavanju te važnosti prilagodbe strategije različitim društvenim platformama. Ova interaktivna radionica pružit će konkretne informacije i vještine koje polaznici mogu odmah primijeniti na vlastito brendiranje.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:
– poveznice: https://forms.gle/JCMovsYJujBix9jK9
– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr
– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Ako ste poduzetnik u razvoju te želite ojačati prisutnost svog brenda na društvenim mrežama, pridružite nam se na ovoj inspirativnoj radionici koja će vas osnažiti u vašem online putovanju!

Tekst: Poduzetnički inkubator Ploče
Ilustracija: Freepik

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi