Ostalo

“Podignimo letvicu visoko”: Stela Dropulić sudjelovala na sportskim susretima u Konavlima

Zajednica sportova Općina Konavle s partnerom Općina Konavle provodi projekt financiran od strane Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. pod nazivom “Podignimo letvicu visoko”.

Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn u trajanju od 22 mjeseca.

Cilj projekta je uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport.


U sklopu projekta organiziran je besplatni četverodnevni kamp za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šire dubrovačke okolice te drugih dijelova Hrvatske.

Članica Udruge Radost, Stela Dropulić uz pratnju mame Duške, sudjelovala je na sportskim susretima te je naša Stela na ponos Udruge Radost pokazala svoje sportske sposobnosti.

Moramo napomenuti da je Stela dio sportskog tima Udruge Radost koji svake godine sudjeluje na sportskim igrama u organizaciji Saveza uduruga osoba s intelektualnim teškoćama na kojim sudjeluju sve udruge osoba s IT iz Hrvatske.

Zahvaljujemo Zajednici sportova Općine Konavle i samoj Općini Konavle na pozivu za sudjelovanje i na prekrasnim uspomenama!

Tekst i foto: Udruga Radost