Grad i okolica

Pločanski osmaši bez podrške Škole organizirali ekskurziju!

Osmasi na ekskurziji

Ove godine pločanski osmaši prošli su pravu dramu oko svoje ekskurzije. Naime, prvi put su podijeljeni na one koji idu i one koji to ne mogu. Razrednice 8b i 8c razreda su uz opravdanje da one ne žele više prolaziti kroz raznorazne neugodnosti i da ne žele na sebe staviti tako veliku odgovornost odbile voditi svoje razrede na ekskurziju.

Uprava Škole ih je podržala u njihovoj odluci te nije uspjela pronaći zamjene, tako da su ogorčeni roditelji sami organizirali ekskurziju i poveli djecu 3 dana u Istru s turističkom agencijom Perla iz Imotskog. Sve je prošlo u najboljem redu i djeca su se sigurno vratila u Ploče. Ironično, ali agencija je puna riječi hvale za ovu skupinu učenika.

Ovo je prvi takav slučaj u Hrvatskoj, a djeca i roditelji žele prezentirati svoju avanturu.
O mjestu i vremenu prezentacije u kojoj će vam ispričati sve o pripremama, preprekama i samom putu biti ćete naknadno obaviješteni. 

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi