Grad i okolica

Pločani na tržnici darivani sirnicama, jajima, slatkišima, cvijećem i sadnicama

Uskrsnu čestitku uz uskrsne simbole, sirnice i jaja, pružili su svojim građanima Turistička zajednica i javne ustanove i trgovačka društva s područja grada Ploča. Jutros su tako njihovi predstavnici, neki od članova Upravnih vijeća tih ustanova, uz udrugu Radost, udrugu Vita, udrugu branitelja Grada Ploča i udrugu Prvi ročnik, obradovalo velik broj onih koji su jutros posjetili pločansku tržnicu. Uz uskrsne sirnice, jaja i slatkiše za najmlađe, osmijeh su izvukle i sadnice cvijeća i povrća.


S građanima se na tržnici družio i gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, zamjenica župana DNŽ Marija Vučković i predsjednik Gradskog vijeća Ploča Davor Mihaljević, te nekoliko vijećnika. Obilje blagoslova, mira i zajedničkih trenutka sa svojim najmilijima povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, i ovom su prilikom poželjeli svim svojim sugrađankama i sugrađanima.

„Pločansku tržnicu posjetili su mnogi naši sugrađani i kućama, nadamo se poniijeli toplu čestitku i skroman poklončić. Ploče sretan Uskrs! Do nekog sljedećeg druženja, stojimo Vam na raspolaganju“, poručili su redom predstavnici ustanova vidno zadovoljni gestom koja je, kako kažu uspjela isključivo dobrom voljom i suradnjom svih sudionika.

Sretan Uskrs!

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi