Ostalo

Petak je vrijeme za kviz – Neretvanski pub kviz A izdanje

Neretvanski pub kviz powewred by Bacchus ide dalje.

Po prvi put će se održati A izdanje kviza, u petak 03.02.2017. godine s početkom u 20:00 sati u caffe baru MARE u Pločama.

Ekipa treba imati ime i do 5 igrača. Nastup na ovom druženju već je izborilo 12 ekipa po plasmanu sa zadnjeg jedinstvenog kviza koji je održan 20. siječnja 2017. godine, te dvije prvoplasirane ekipe sa B izdanja kviza održanog u subotu 28.01.2017. godine.


Tako će na A izdanju sudjelovati: Javorov list, Wikipedija, Catan, Na rubu znanja, Niprije, Budžoni, Veterani košarkaši, Planinari, No pasaran, Jurica Pavlović pravi profil, Missa Confused i Čvor Čeveljuša. Kviz će organizirati Davor Vukosav, koji će za vas pripremiti zanimljiva pitanja. Najbolja ekipa proslavit će pobjedu uz jumbo pizzu i turu pića u Bacchusa, te dvije ture pića u CB Mare, dok drugoplasirana ekipa dobiva turu pića u CB MARE.

Pet posljednje plasiranih ekipa iz A izdanja prijeći će u B izdanje, umjesto 5 najbolje plasiranih 5 ekipa B izdanja koji su osigurali nastup na 2. kvizu A izdanja.

Svi ostali zaljubljenici u kviz i druženje pozvani su u CB Mare, u kojem mogu gledati i navijati za svoje favorite uz obilje dobrih vibracija i odlične glazbe. DOBRO DOŠLI!!!!!!