Ostalo

Ovog vikenda plešemo za Antu i za život!

Jedan je život, al kad ti ga neka vijest prelomi i promijeni, kad nemaš izlaza i moraš se boriti za njega, a to ne možeš sam, tu onda nastupaju tvoji bližnji i prijatelji! Odlučili su za svog Antu napraviti plesnjak u Coco klubu, u njegovom rodnom Metkoviću, u petak, 12. svibnja te na taj način pomoći u prikupljanju sredstava za njegovo liječenje.

Naime, Ante Kaleb iz Metkovića i njegova zaručnica Lucija koja će roditi njegovo dijete u kolovozu, kada se planiraju i vjenčati, doznali su nedavno za užasnu vijest, a ta je da Ante boluje od karcinoma kralješnice te treba hitnu operaciju, koja je već zakazana za 10. svibnja. Cijena operacije je 35,000 kuna, a budući se radi o obitelji koja trenutno nije u mogućnosti osigurati potreban iznos, građani Metkovića su se pokrenuli te organizirali za nedjelju humanitarnu utakmicu i još neke manifestacije, ali se boje da neće uspjeti pikupiti novac koji im je potreban za operaciju i dodatne troškove koji slijede u Zagrebu.

Zbog toga su se iz Heart4Beat organizacije pobrinuli da se novci ipak skupe, pa organiziraju u Metkoviću veliki humanitarni party, na kojem će nastupiti i podršku Anti dati DJ-evi iz cijele županije, pa i šire.


U Coco klubu u Metkoviću u petak, 12. svibnja. u sklopu Heart4Beat humanitarnog partyja za Antu, nastupit će DJ Jock, Jolly Joke, Okac, Vedritunes, Maroje i Čx.

Zato vas molimo da se priključite akciji, ako ste u mogućnosti te pokušajmo prikupiti novčana sredstva koja su ovom mladom momku potrebna da može otići na operaciju te da postane otac, što silno želi i što mu daje snagu u ovim trenucima. Ukoliko se odlučite pomoći, podaci za uplatu su:

NEDJELJKO KALEB / IBAN HR4023400093218022233 <
SVRHA UPLATE: ZA ANTU KALEBA
Za inozemstvo: PBZGHR2X

Ovim putem želimo mu da što prije ozdravi, i da nam se što prije vrati na plesne podije, zato zaplešimo za Antu u petak, 12. svibnja u Coco baru u Metkoviću.

“SVI ZA JEDNOGA – JEDAN ZA SVE”

Tekst i foto: www.mixmagadria.com