Ostalo

Osnovano DPH Ploče

Potpisan je ugovor s HNK Hajduk o osnivanju Društva prijatelja Hajduka Ploče. HNK Hajduk premašio je brojku od 23 000 članova s plaćenom članarinom za 2016. godinu.

Za ovu zavidnu brojku prije svega je zaslužno osnivanje DPH-a diljem Hrvatske i svijeta, koji organiziraju razne akcije učlanjivanja u koordinaciji sa Našim Hajdukom i Torcidom. Tom velikom cilju povećanja vlasničkog udjela navijača i promidžbe našeg voljenog kluba pridružit će se i naš grad. Na osnivačkoj skupštini DPH-a Ploče, održanoj krajem siječnja ove godine, prisustvovalo je dvadesetak članova, izglasan je Statut Društva i izabrano je vodstvo.

Za predsjednika je izabran Baldo Žderić, ua podpredsjednika je izabran Marin Gradac, a za tajnika Pavle Suvajac. DPH Ploče osnovano je u koordinaciji s Hajdukom i napokon članom Hajduka može se postati preko baze DPH-a Ploče. Uskoro očekujte razne organizirane događaje u Pločama i pripadajućim naseljima kada ćete se moći jednostavno učlaniti. Cijena godišnje članarine je 100 kuna za punoljetne i 50 kuna za maloljetne osobe. Pratite DPH Ploče na Facebooku, Instagramu i ostalim medijima putem kojih ćemo vas izvještavati o najavljenim akcijama i ostalim vijestima vezanim za naše Društvo. Posjedovanje članske iskaznice Hajduka predstavlja čast i time postajete sudionicima borbe za jak, transparentan i pošten Hajduk.


Budi član!
DPH PLOČE

12419129_569253443237659_1914946400218644293_o