Ostalo

Okrugli stol na temu “Pravilnik o pomoćnicima u nastavi” u Metkoviću

U suradnji s Ministarstvom znanosti obrazovanja i športa, UOSI Prijatelj organizira okrugli stol na temu “Rasprava o pravilniku za pomoćnike u nastavi”, koji će se održati 12. siječnja 2017., s početkom u 10:00, u prostoru Gradskog kulturnog središta u Metkoviću.

Gosti Okruglog stola su Vera Šutalo, načelnica Sektora za zajedničke poslove i programe, Marijana Gojčeta, voditeljica Službe za manjine i učenike s teškoćama u razvoju te Katarina Željeznjak, savjetnica u Službi za manjine i učenike s teškoćama u razvoja, sve iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Pozivamo predstavnike lokalnih i regionalnih uprava zaduženih za sektor obrazovanja, predstavnike obrazovnih ustanova s područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, predstavnike udruga koje skrbe za djecu s teškoćama u razvoju, kao i roditelje djece s teškoćama u razvoju da iskoriste priliku te u direktnom kontaktu s najupućenijim osobama u ovu problematiku se upoznaju s odredbama Pravilnika o pomoćnicima u nastavi te svojim primjedbama doprinesu da Pravilnik bude što primjereniji problematici učenika s teškoćama u učenju.


Uosi Prijatelj