Grad i okolica

Održano 24 školsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Gradsko društvo Crvenog križa Ploče u suradnji sa Srednjom školom fra Andrije Kačića Miošića u Pločama provelo je dana 04.03.2023.godine 24 školsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Na natjecanju se provjeravalo znanje o međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima i pravima djeteta, te pisana i praktična provjera znanja u pružanju Prve pomoći. Pobjedničke ekipe iz osnovne i srednje škole u Pločama, odlaze na međužupanijsko natjecanje mladih HCK, koje će se održati 01.04.2023. u Dubrovniku.

“Čestitamo pobjednicima, a zahvaljujemo volonterima koji su nam pomogli na sam dan natjecanja, te mladim volonterima koji su uspješno odradili svoju ulogu ozljeđenih na radilištima” – poručuju iz pločanskog Crvenog križa.


Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi