Grad i okolica

Održana radionica “Kako pokrenuti svoje online poslovanje?”

Danas imamo sve potrebne resurse kako ne bismo ovisili o lokalnim tržišnim prilikama. Također, imamo mogućnost stvoriti posao koji odgovara nama i našem životnom stilu.

Kako pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu, pitanje je na koje su odgovor dobili polaznici radionice „Kako pokrenuti svoje online poslovanje“.

Radionica je održana u Poduzetničkom inkubatoru Ploče pod vodstvom predavačice Ivane Deak, poslovne savjetnice i vlasnice brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno.


Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

Tekst i foto: Centar za poduzetništvo DNŽ

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi