Ostalo

Održana Edukacija osobne asistencije za korisnike/skrbnike, osobne asistente i potpisani ugovori o radu s osobnim asistentima

Održana Edukacija korisnika, roditelja/skrbnika i osobnih asistenata u sklopu ESF -Europski strukturni i investicijski fondovi za projekta “Razvoj osobne asistencije za osobe s invaliditetom” za odobreni projekt Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Radost iz Ploča pod nazivom “Pružanje osobne asistencije osobama s najtežim stupnjem invaliditeta i osobama s intelektualnim teškoćama ”kodni broj” UP.02.2.2.02.0065 u ukupnom iznosu od 987.616,00 kn.

Edukaciju je provela, Andrea Gašpar, mag. rehab. educ. Nakon edukacije su potpisani ugovori sa osobnim asistentima na rok od 24 mjeseca, a odabrani su stručnom procjenom udruge i roditelja/skrbnika. Nakon veoma stručne i kvalitetne edukacije, i potpisivanja ugovora o radu, korisnici, roditelji, djelatnici udruge i novi djelatnici osobni asistenti su proveli ugodnu večer presretni što su dobili pomoć za svoju djecu ovisnu o njihovoj 24- satnoj brizi.