Grad i okolica

Održan redovni mjesečni sastanak projekta “Osobna asistencija Radost faza 3″

Dana 4.10.2022. održan je redovni mjesečni sastanak projekta “Osobna asistencija Radost faza 3 UP.02.2.2.14.0011″ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.


S obzirom da je projekt završio 8. rujna osobni asistenti su donijeli izvješća o radu za mjesec rujan. Provedba cijelog projekta se odvijala u skladu s planiranim aktivnostima i ciljevima.

Voditeljica projekta Nada Boras je predstavila rezultate završne evaluacije s preporukama za nastavak provođenja aktivnosti i daljnjem poboljšanju kvalitete provođenja projekta. Procjena uspješnosti ovog projekta se mjerila prema razini subjektivnog zadovoljstva, doživljaja kompetencije, interesa i iskaza korisnika i njihovih roditelja o korisnosti i djelotvornosti ovog projekta.

Kroz projekt je bilo zaposleno 12 osobnih asistenata i pružena usluga osobne asistencije za 12 korisnika tijekom 20 mjeseci. Projekt je nastavljen od 9. rujna kroz Prijelazni ugovor sklopljen s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, socijalne politike i mladih, provodit će se do 31.prosinca ove godine.

Svi sudionici sastanka su izrazili želju za nastavak ove izuzetno važne socijalne usluge za osobe s najtežom vrstom invaliditeta i nadamo se skorom raspisivanju novog natječaja iz Europskog socijalnog fonda.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi