Grad i okolica

Obavijest građanima Ploča o prekidu isporuke vode – IZMJENA!

Iz Izvor d.o.o. obavještavaju građane da će dana 27. studenog 2023. godine (ponedjeljak), zbog radova na aglomeraciji te održavanja mreže doći do prekida isporuke vode na području grada Ploča i okolice.


Do prekida na području cijelog grada doći će zbog istovremenog rada na glavnom cjevovodu na tri dionice:

a) Izmjena elektro-ventila i mjerača na vodospremi Ploče. Izvođač radova je tvrtka Pomak d.o.o. Split. Planirano trajanje radova je od 08 – 14 h. Zbog navedenih radova bez vode će biti cijeli grad s okolicom.

b) Izvođenje radova na prespajanju na novi cjevovod za Dračevac i gornju Stablinu. Radove izvodi tvrtka Kamgrad d.o.o. Zagreb. Planirano trajanje radova je od 08 – 17 h. Zbog navedenih radova bez vode će biti područje od grada Ploče do Komina.

c) Izvođenje radova na spajanju vodovodne instalacije nove zgrade (kraj stare škole u Pločama). Radove izvodi IZVOR PLOČE d.o.o.. Zbog navedenih radova bez vode će biti područje od grada Ploče do Komina.

Zahvaljujemo građanima na razumijevanju.

Možda ti se sviđa

Grad i okolica

Trupijada u Pločama

TZ Grada Ploča i AMK Racing team Ploče uspješnom suradnjom održali su tradicionalnu trupijadu, koja je i ove godine izmamila
Grad i okolica

„Svakom mještaninu vrpca na grudima“ povodom Dana ružičaste vrpce

U Pločama je u organizaciji udruge Vita članice Hrvatskog foruma protiv raka dojke Europa Donna-Hrvatska, provedena akcija kojom se želi