Ostalo

Noć Neretvana u Splitu

U organizaciji Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dana 11. prosinca 2015. godine (petak) u hotelu Le Meridien Lav održat će se prva “Noć Neretvana” u Splitu. Zavičajno društvo Neretvana u Splitu osnovano je u prosincu 2014. godine te okuplja veliki broj onih koji su rođenjem odnosno podrijetlom iz doline Neretve.

Planirano je da na samoj “Noći Neretvana” prisustvuje više od 300 neretvana i njihovih prijatelja. Između mnoštva uvaženih gostiju: župana SDŽ i DNŽ, gradonačelnika i načelnika gradova i općina iz neretvanskog kraja nazočit će i nadbiskup splitsko-makarski mons. Marin Barišić koji se rodio u Vidonjama u dolini Neretve. Uz poznate specijalitete, liske i neretvanski brudet od jegulje i žaba, vino iz južnih vinogorja te glazbu uživo provest ćemo nezaboravnu večer.

Također će biti organizirana lutrija odnosno izvlačenje bogatih i vrijednih mnogobrojnih nagrada koje će dobiti oni najsretniji. Pozivamo sve neretvane koji žive u Splitu i okolici da se zbog velikog interesa što prije prijave odnosno preuzmu svoje ulaznice. Kontaktirati nas možete na e-mail: drustvoneretvanast@gmail.com ili na broj:095/197 5043.